Clubtentoonstelling 2012

Op 6 en 7 oktober 2012 vond in het ULTO Muziekcentrum in Winssen de jaarlijkse clubshow van Kleindierensportvereniging de Vooruitgang plaats. Naast de keuring van verschillende kleindieren, als hoenders en dwerghoenders, konijnen en sierduiven werden ’s avonds ook enkele leden van de Vooruitgang gehuldigd.

Bij de dwerghoenders ging de eerste plaats naar Freddy van Lokven met een Hollandse Kriel. Henk Janssen won met een Leghorn bij de grote hoenders.

Met een kingduif won Theo Thomassen bij de duiven. De konijnen werden in twee klassen gekeurd, te weten de A- en B-klasse. De eerste prijs in de A-klasse ging naar ons nieuwe lid Marcel van Onna met een kleurdwerg, een Engelse Hangoor van Bart Vrolijks won in de B-klasse.

 

’s Avonds werden in het ULTO-Muziekcentrum door wethouder Geert Hendriks de prijzen uitgereikt. Daarnaast werden Jos en Henk Janssen gehuldigd voor hun 50-jarig lidmaatschap bij de nationale bond. Gerrit Vrolijks is inmiddels 25 jaar lid van dezelfde bond en kreeg daarvoor ook een onderscheiding.

Foto´s zijn te vinden in het fotoboek.